Prin adresa Nr. 8 / 28.02.2018, pe care o puteti vizualiza aici Adresa catre PMB – transport public Corbeanca 01.03.2018, Asociatia Activ Corbeanca și Asociația de Proprietate Complex Rezidențial Corbeanca – Paradisul Verde, au solicitat Primăriei Municipiului București (spre știința D-lui primar și a directorului general RATB), implicarea directă în evaluările și negocierile dintre părți, pentru reînființarea liniilor RATB în comună. Prin decizia Consiliului General al Municipiului București din 17.01.2018, devine posibil ca locuitorii satelor comunei să ajungă direct la o stație de Metrou din București.

Depinde de Primăria Corbeanca și credem noi, de implicarea PMB în urgentarea găsirii variantei optime. Ne-am alăturat demersurilor Primăriei Corbeanca, atât către RATB cât și către PMB, solicitând soluții în timp util. Oportunitate oferită trebuie negociată și folosită în mod clar.

În luna octombrie 2017, această comunitate a transmis Primăriei Corbeanca cel mai susținut și important mesaj. Solicitam reintroducerea transportului public RATB, astfel încât locuitorii celor 4 sate să poată ajunge în București și Buftea. 

Transportul public bine organizat (la costuri rezonabile și program asumat / respectat de prestator), este una din condițiile de bază ptr dezvoltarea reală și durabilă a unei comunități.

În comuna Corbeanca încă nu avem așa ceva, realitate care ne afectează pe toți locuitorii născuți aici și locuitorii care, an de an, se muta aici.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.