Prin adresa Nr. 8 / 28.02.2018, pe care o puteti vizualiza aici Adresa catre PMB – transport public Corbeanca 01.03.2018, Asociatia Activ Corbeanca și Asociația de Proprietate Complex Rezidențial Corbeanca – Paradisul Verde, au solicitat Primăriei Municipiului București (spre știința D-lui primar și a directorului general RATB), implicarea directă în evaluările și negocierile dintre părți, pentru reînființarea liniilor RATB în comună. Prin decizia Consiliului General al Municipiului București din 17.01.2018, devine posibil ca locuitorii satelor comunei să ajungă direct la o stație de Metrou din București.

Depinde de Primăria Corbeanca și credem noi, de implicarea PMB în urgentarea găsirii variantei optime. Ne-am alăturat demersurilor Primăriei Corbeanca, atât către RATB cât și către PMB, solicitând soluții în timp util. Oportunitate oferită trebuie negociată și folosită în mod clar.

În luna octombrie 2017, această comunitate a transmis Primăriei Corbeanca cel mai susținut și important mesaj. Solicitam reintroducerea transportului public RATB, astfel încât locuitorii celor 4 sate să poată ajunge în București și Buftea. 

Transportul public bine organizat (la costuri rezonabile și program asumat / respectat de prestator), este una din condițiile de bază ptr dezvoltarea reală și durabilă a unei comunități.

În comuna Corbeanca încă nu avem așa ceva, realitate care ne afectează pe toți locuitorii născuți aici și locuitorii care, an de an, se muta aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.